Biografie

 

Derringer is.Een unieke countryformatie afkomstig uit het Drentse Gasselternijveen. Meer dan 21 jaar staan ze nu op het podium en meerdere Cds zijn uitgebracht. De nieuwe DVD is in productie. Derringer bestaat uit Aljo en Janetta, een duo in het dagelijkse leven en ook een duo op het podium. Country op een gezellige, ontspannen manier brengen, dat is de hoofdmoot. En wat zeker net zo belangrijk is, is hun kwaliteit. Twee mensen met unieke stemmen, die harmonieus bij elkaar passen. Aljo & Janetta doen samen het zangwerk en spelen beiden gitaar. De overige

 muzikale begeleiding is professioneel opgenomen en staat op  een minidisk of op CD.

 

Derringer heeft.... een zeer gevarieerd repertoire. Met herkenbare countryhits, "old-time" country, rockcountry en met eigen werk staan ze garant voor een kwalitatief goed optreden. Dit komt nog meer tot zijn recht door de professionele geluidsinstallatie en verlichtingsinstallatie die wordt bediend door de vaste crew van Derringer.

Niet alleen het zingen, maar ook het presenteren van evenementen is Aljo zeker toevertrouwd.

 

 

Tevens heeft Derringer de mogelijkheid mobiel op diverse locaties te spelen. Met een kleine set, vanuit de bus, kunnen zij in korte tijd van locatie veranderen. Dit biedt leuke mogelijkheden voor winkelcentra etc.

 

 

Derringer een compleet country programma !   

 

 

terug naar homepagina